Cautare

5927 de rezultate pentru "rezultate titularizare 2009 iasi invatatori" (5.63 secunde)
Sumele pe care mediul de afaceri le-a declarat la Fiscul doljean in luna septembrie sunt in scadere cu 13% fata de septembrie 2009, respectiv cu 2,33% mai putin decat in august 2010, ceea ce inseamna ca firmele din judet au avut mai putini salariati (deci au platit contributii mai mici) si ca activitatea economica a fost la nivel mai mic.
anul trecut investitiile totale in economie au fost de 13 miliarde euro In 2010, investitiile nete realizate in economia nationala au scazut cu 13,5% fata de 2009, la 12 miliarde de euro, conform datelor Institutului National de Statistica (INS).
Licenta Telesport a fost detinuta insa doar pana in aprilie 2009 de catre societatea Realitatea Media SA, parte a trustului Realitatea, an in care a fost recedata societatii Telesport Intermedia SRL.
In timp ce companiile se plang de faptul ca lipsa banilor lichizi din sistem le afecteaza activitatea, institutiile publice au datorii catre partenerii privati de peste doua miliarde de euro, rezultate numai din neplata facturilor.
Compania Omilos Group, cu actionariat inregistrat in insula Cipru, administreaza dezvoltarea a doua centre comerciale de mari dimensiuni pe piata locala, va deschide pe 24 septembrie prima parte a proiectului Era Shopping Park la Iasi. ... O parte a mallului va fi deschisa in martie 2009.
Rata somajului a urcat la 4,9% in ianuarie 2009, fiind cu 0,5 puncte procentuale mai mare decat cea din luna anterioara, iar numarul total al somerilor inregistrati a crescut cu 41.
Seful statului a semnat, in iulie, 2009 Decizia de infiintare a Comisiei prezidentiale pentru politici publice de dezvoltare a agriculturii in Romania. ... Prima intrunire a Comisiei a avut loc pe 6 iulie 2009, la Palatul Cotroceni, in prezenta presedintelui Basescu.
Acestea reprezinta rezultate partiale, in urma introducerii si validarii rezultatelor inregistrate intr-un numar de 20.708 sectii de votare, reprezentand 95,40% din totalul de 21.706 sectii.
Primul an al Revolutiei Alexandru Ipsilante, impreuna cu revolutionarii lui din Batalionul Sacru, trece Prutul si ajunge la Iasi. ... Dar ambitiile si disputele intre politicienii si militarii greci au rezultate dezastruoase.
O acuzatie mult mai importanta a fost lansata impotriva lui Ungureanu in 2009, de catre fostul purtator de cuvant al SRI, Nicolae Ulieru care a spus, intr-o emisiune a lui Razvan Dumitrescu, ca Ungureanu ar face jocul unui stat strain.
Potrivit Wikipedia, Emilian Schwartzenberg s-a nascut la 25 aprilie 1967 la Iasi, intr-o familie de medici evrei. ... Schwartzenberg a revenit in Romania pentru a studia stomatologie la Facultatea de medicina din Iasi, iar dupa absolvire s-a stabilit in Romania unde a inceput sa faca afaceri.
Cele mai importante investitii au intrat in faliment Uzina de armament de la Dragasani, Avicola Iasi si Societatea de Constructii ARCOM, trei dintre cele mai importante investitii ale lui Gigi Becali, sunt inchise sau sunt puse sub sechestru de catre Fisc din cauza datoriilor.
Junimea, Iasi, 1976; ... Karta Graphic, Ploiesti, 2009, editia I; ... TipoMoldova, colectia Opera Omnia, Iasi, 2913. Colaborator permanent al revistelor Insemnari iesene, Literatorul, Bucurestiul literar si artistic si al site-ului www.artindex.ro sursa:
Astfel, SRD si-a propus sa aduca medicii dermatologi tot mai aproape de pacienti in lupta contra cancerului de piele, acestia urmand sa ofere informatii si sa acorde consultatii gratuite in liceele din Bucuresti-Ilfov, Craiova, Constanta, Cluj Napoca, Targu Mures, Oradea, Iasi, Sibiu si Timisoara si populatiei aflate pe Litoralul Marii Negre, in statiunile:
Viorel Munteanu activeaza acum ca judecator la Curtea de Apel Iasi, adica a fost promovat cu concursul Consiliului Superior al Magistraturii (CSM).
Un barbat din Sinesti, judetul Iasi a fost pus sub acuzare dupa ce a accidentat mortal un vacar. Accidentul in care a fost implicat Petru Cristian Carp (36 de ani) s-a petrecut la sfarsitul lunii noiembrie 2009.
Blocajul financiar, problema-cheieSeful Fiscului doljean spune ca din datele rezultate din prelucrarea chestionarelor reiese o radiografie a mediului local de afaceri.
In legatura cu afirmatiile recente ale presedintelui Traian Basescu, Eugen Teodorovici face urmatoarele precizari Vocile fostelor guvernari, care au avut rezultate extrem de slabe in absorbtia fondurilor europene, au atacat de mai multe ori, nejustificat, activitatea Guvernului in privinta absorbtiei fondurilor europene.
"Nu cred ca vom avea o crestere economica semnificativa sau cu rezultate clare.
Sistemul bancar a incheiat anul trecut, pentru prima data din 1999, cu o pierdere neta de 304 milioane lei, comparativ cu un castig net cumulat de 815 milioane lei in 2009, in conditiile in care 20 de banci au inregistrat profit, iar 22 de institutii de credit au avut rezultate negative.
google-analytics.com